også plutselig var det et nytt år, sånn ut av det blå plutselig. 2017, du varte lenge, men det gikk likevel så raskt. Dette året har jeg fått oppleve mye, både godt og vondt. Men det gjør man hvert år, gjør man ikke? Jeg har også funnet ut at det å være lykkelig er et valg. Før 2017, definerte jeg lykke på handlinger og ikke minst mennesker. Skuffet mennesker meg, var jeg så nede, jeg hadde det såå kjipt. Men hallo?? Hva feiler meg tenker du? Jeg er helt enig, jeg skuffer jo folk selv, jeg er jo ikke perfekt. Så hvordan kan lykken min være andre da?

Jeg skal ikke si at jeg ikke blir lykkelig av andre, for familie og venner gjør jo livet mitt. Jeg sier bare at etter jeg fokuserte på megselv og ha det greit selv, gjorde det så mye med lykken og måten jeg tenkte på (jeg bestemte meg for at jeg skal være lykkelig). Livet er deilig, livet er vakker og ikke minst helt unikt. Så hvorfor bruke tid på alt det negative verden kan påføre en? Ja, jeg vet det er vanskelig og være ungdom idag, jeg vet presset er helt latterlig høyt. Og til dere vil jeg si det blir bedre og ikke la deg presse. Du er vakker og unik. Ikke bare med det, så er du utrolig sterk.

Så du 2017, du gidde meg mye. Du gidde meg nye venner, du gidde meg frihet, og du gidde meg nok et år med min aller vakreste jente som fylte 5 år(allerede). Jeg gleder meg til 2018, jeg har tidenes bucketlist, jeg gleder meg for jeg skal faktisk få til og gjøre ALT. Jeg er ikke for sånn teit nyttårsforsett, det er ingen som holder det uansett. Lag heller en liste med ting som du har lyst og oppleve, sjansen for at det skjer er 95% større. Samt. det er utrolig minneskapende.

Vi snakkes gode mennesker. Det kommer snart en ny video.

-a.