Heisann fine mennesker. Noen andre enn meg som er veldig giret på studie og studiestarten? Forrige uke var utrolig kjekk, fadderuken var helt topp og menneskene i gruppen er så utrolig fine folk. Jeg er ikke alltid giret på studiestart, men i høst kjenner jeg faktisk på at jeg gleder meg. Så vet jeg såpass med megselv at det varer forallid. Prøver og jobbe jevnlig og har lagd en plan utenfor skolen, over hvor mye jeg skal lese/studere. Om dere vil få noen tips og triks, gi en lyd.

Samt. begynner Linnea snart med noe som heter Dinoskole / for andre kanskje førskole, noe hun er kjempe glad for, egentlig ville hun begynt i 1.klasse nå, men måtte dessverre skuffe hun der. Hun er veldig kreativ og kjempe flink til å lære når hun først vil, så det blir veldig spennende å se hvordan hun takler litt skole. Jeg synst det er så kult at de begynner å lære om skole allerede i barnehagen, gjør ikke overgangen såå vanskelig når den tid kommer.

Dagene blir jo fort litt ekstra lange når skolen begynner og det merkes på trøttheten min om kvelden, jeg er faktisk ganske dø etter minsten har lagt seg, da er det deilig å ligge seg i sengen med en god film/bok eller studiebøker.. Har dere noen gode filmer/serier til en sliten kveldssjel?

-a.