Fine. Dere er det, selv om jeg ikke ser dere, så ser jeg værtfall noen av dere. Takk for alt dere er og gir tilbake, takk for kommentarer og oppmuntringer, tilbakemeldinger, det setter jeg så pris på. Livet er hektisk, akkurat nå, men det er deilig. Jeg gikk en hel halv sommer og bare gledet meg til hverdagen, til alle de lange dagene. For å så sette ekstra pris på rolige kvelder, med meg og en bok. Eller med meg og noen venninner. Eller meg og en serie. Jeg har lest så mange utrolig fine bøker, det gjør hjerte rødt. Mer om bøkene kommer i et innlegg iløpet av helgen..

Studiet forresten går kjempe bra, jeg er så glad i skolen og menneskene, de er såå bra folk. Og generelt faget liker jeg, jeg liker og sitte meg ned å lese, selv om stoffet er tungt noen ganger, er det bare kjekt med utfordringer.

// Jakke – Zara / Topp – Bik Bok / Bukse – Zara / Sko – Reebook / Skjerf – Zara //

-a.